Testaa ilmaiseksi sujuvaa, avaimetonta kulkemista

Nosta Bitwardsin avaimettomalla kulunhallintaratkaisulla kiinteistöjesi käyttöastetta ja avaa ovet liiketoimintasi laajentamiselle sekä paremmalle asiakaskokemukselle. Helppokäyttöinen palvelumme valjastaa käyttäjien puhelimet avaamaan pääsyn kaikkiin kohteisiin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Testaa nyt ilmaiseksi – toimi heti, tarjoamme ilmaisen kokeilun vain 10 ensimmäiselle yhteystietonsa jättäneelle!

Autamme sinua mahdollistamaan…

 • Täysin turvallisen, automatisoidun kulunhallinnan
 • Avaimettoman ja sujuvan kulkemisen asiakkaillesi ajasta ja paikasta riippumatta
 • Integraation muiden kiinteistön järjestelmien kanssa, esim. CRM, ERP, tilavaraus
 • Kulkeminen kaikissa kiinteistöissäsi, niiden ovissa, porteissa ja hisseissä
 • Nopean käyttöönoton ja kustannustehokkaan kulunhallinnan kokonaisuuden

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä kartoittaaksemme miten liiketoimintaasi ja kiinteistöjäsi voidaan tehostaa ilmaisen kokeilun avulla. Kokeilu ei sido sinua mitenkään, joten ota rohkeasti yhteyttä!

  Testaa ilmaiseksi sujuvaa, avaimetonta kulkemista

  Nosta Bitwardsin avaimettomalla kulunhallintaratkaisulla nostaa kiinteistöjesi käyttöastetta ja avaa ovet liiketoimintasi laajentamiselle sekä paremmalle asiakaskokemukselle. Helppokäyttöinen palvelumme valjastaa käyttäjien puhelimet avaamaan pääsyn kaikkiin kohteisiin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Testaa nyt ilmaiseksi – toimi heti, tarjoamme ilmaisen kokeilun vain 10 ensimmäiselle yhteystietonsa jättäneelle!

  Bitwards mahdollistaa…

  • Täysin turvallisen, automatisoidun kulunhallinnan
  • Avaimettoman ja sujuvan kulkemisen asiakkaillesi ajasta ja paikasta riippumatta
  • Integraation muiden kiinteistön järjestelmien kanssa, esim. CRM, ERP, tilavaraus
  • Mahdollistaa kulkemisten kaikissa kiinteistöissäsi, niiden ovissa, porteissa ja hisseissä
  • Nopean käyttöönoton ja kustannustehokkaan kulunhallinnan kokonaisuuden

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä kartoittaaksemme miten liiketoimintaasi ja kiinteistöjäsi voidaan tehostaa ilmaisen kokeilun avulla. Kokeilu ei sido sinua mitenkään, joten ota rohkeasti yhteyttä!

   Bitwards mobile application and commercial buildings
   Privacy Preferences
   When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.