Kiitos yhteydenotosta,
Olemme sinuun pian yhteydessä!

Älykäs kulunhallinta-alusta

Bitwardsin pilvipohjainen alusta mahdollistaa joustavan ja älykkään kulunhallinnan. Käyttäjän älypuhelimessa Bluetoothin ja NFC-yhteyden avulla toimiva sovellus takaa turvallisimman, kustannustehokkaimman kulun, lukitusten ja käytön hallinnan kaikkiin kohteisiin.

asiakastarina

Bitwardsin palvelu soveltuu mitä moninaisimpiin käyttökohteisiin, mm. julkisiin tiloihin, toimistoihin ja varastoihin. Lue miten Porvoossa toimiva coworking -työtiloja tarjoava CoSpace uudisti toimintansa Bitwardsin avulla.

VIDEO

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.