Unohda avaimet!
Nyt pääsynhallinta toimii puhelimella

Kokeile ilmaiseksi!

Testaa Bitwardsin uuden sukupolven digitaalista kulunhallintaa veloituksetta

Bitwardsin kulun- ja pääsynhallintaratkaisulla tehostat ja helpotat julkisten tilojen ja kiinteistöjen käyttöä. Haluatko tietää lisää ratkaisun hyödyistä ja mahdollisuuksista? Lähetä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä ja voimme samalla sopia ilmaisesta kokeilujaksosta.

  Voit myös olla meihin suoraan yhteydessä niin kerromme lisää!

  Jonna Kaila
  050 304 2588
  jonna.kaila@bitwards.fi

  Freddy Markelin
  050 528 7038
  freddy.markelin@bitwards.fi

  Unohda avaimet!
  Nyt pääsynhallinta toimii puhelimella.

  Bitwardsin kulun- ja pääsynhallintaratkaisulla tehostat ja helpotat julkisten tilojen ja kiinteistöjen käyttöä. Haluatko tietää lisää ratkaisun hyödyistä ja mahdollisuuksista? Lähetä alla oleva lomake niin olemme yhteydessä ja voimme samalla sopia ilmaisesta kokeilujaksosta.

   Voit olla meihin myös suoraan yhteydessä niin kerromme lisää!

   Jonna Kaila
   050 304 2588
   jonna.kaila@bitwards.fi

   Freddy Markelin
   050 528 7038
   freddy.markelin@bitwards.fi

   Kokeile ilmaiseksi!

   Testaa Bitwardsin uuden sukupolven digitaalista kulunhallintaa veloituksetta

   BItwardsin puhelinsovelluksen näkymä
   Privacy Preferences
   When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.