Me teemme parkkihallin kulunhallinnasta helpompaa ja turvallisempaa avaimettomalla ratkaisullamme. Helppokäyttöinen palvelumme valjastaa käyttäjien puhelimet avaamaan pääsy kaikkiin kohteisiin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Testaa nyt ilmaiseksi.

Autamme sinua mahdollistamaan…

 • Täysin turvallisen, automatisoidun kulunhallinnan parkkihalliin niin sisäänajossa kuin porrastasanteilla
 • Täyden hallinnan käyttäjätunnuksiin
 • Integraation muiden kiinteistön järjestelmien kanssa, esim. parkkipaikan vuokraus
 • Nopean käyttöönoton ja kustannustehokkaan kulunhallinnan kokonaisuuden

Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä kartoittaaksemme miten parkkihallien hallinnointia voidaan tehostaa ilmaisen kokeilun avulla. Kokeilu ei sido sinua mitenkään, joten ota rohkeasti yhteyttä!

  SUJUVA KULKEMINEN PARKKIHALLIIN

  Me teemme parkkihallin kulunhallinnasta helpompaa ja turvallisempaa avaimettomalla ratkaisullamme. Helppokäyttöinen palvelumme valjastaa käyttäjien puhelimet avaamaan pääsy kaikkiin kohteisiin yksilöllisten tarpeiden mukaan. Testaa nyt ilmaiseksi. Toimi heti!

  Autamme sinua mahdollistamaan…

  • Täysin turvallisen, automatisoidun kulunhallinnan parkkihalliin niin sisäänajossa kuin porrastasanteilla
  • Täyden hallinnan käyttäjätunnuksiin
  • Integraation muiden kiinteistön järjestelmien kanssa, esim. parkkipaikan vuokraus
  • Nopean käyttöönoton ja kustannustehokkaan kulunhallinnan kokonaisuuden

  Jätä yhteystietosi ja asiantuntijamme on sinuun yhteydessä kartoittaaksemme miten parkkihallien hallinnointia voidaan tehostaa ilmaisen kokeilun avulla. Kokeilu ei sido sinua mitenkään, joten ota rohkeasti yhteyttä!

   Bitwards application in use: entering the parking lot
   Privacy Preferences
   When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.