DIGITALISOI AVAIMESI 

Avaamme ovet avaimettomaan maailmaan

Bitwards on avaimettoman kulkemisen globaali edelläkävijä. Teknologiamme mahdollistaa turvallisimman, kustannustehokkaiman ja joustavimman kulunhallinnan kaikkiin tarpeisiin.

Älykäs kulunhallinta-alusta

Alusta muuttaa käyttäjien mobiililaitteet älykkäiksi avaimiksi ja mahdollistaa kulku- ja käyttöoikeuksien jakamisen reaaliajassa. Oikeuksia hallitaan turvallisella ja helppokäyttöisellä pilvipalvelulla. 

Rajattomasti käyttökohteita

Ratkaisu soveltuu monenlaisiin käyttötarkoituksiin ja toimii uusissa kohteissa sekä olemassa olevien järjestelmien ja lukkojen rinnalla.

Avaa kaikki lukkosi

Toimimme yhteistyössä kansainvälisten ja korkealaatuisia tuotteita valmistavien yritysten kanssa. Kumppanimme tarjoavat laajan ja jatkuvasti kasvavan valikoiman erilaisia lukkoja sekä laitteita kaikkiin tarpeisiin. Digitalisoimme kaikki ovet ja kohteet!

Tervetuloa asiakkaaksi – tai PARTNERIKSI!

Katso video ja ota yhteyttä.

Jälleenmyyjämme

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.