Käyttökohteet

Ratkaisumme sopivat mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin ja ne toimivat rinnan aiemmin asennettujen lukkojen ja järjestelmien kanssa.

TOIMISTOT & YHTEIStyötilat

Tilojesi käytön optimointi mahdollistaa entistä sujuvamman sisäänpääsyn ja tiloissa liikkumisen niin työntekijöillesi kuin asiakkaillesikin. Sen mahdollistaa Bitwardsin skaalautuva kulunhallinta: ovien lisäksi mikä tahansa lukko, kaapisto, hissi tai portti voidaan liittää järjestelmään helposti ja nopeasti.

Yhdellä sovelluksella varmistat koko rakennuksen turvallisen kulunhallinnan, ja ovet avautuvat käyttäjälle kätevästi älypuhelimella. Näin teet työtilojen ja neuvotteluhuoneiden käytöstä joustavampaa, edistät tuottavaa ryhmätyöskentelyä ja teet tiloissasi liikkumisesta nopeampaa ja helpompaa. Ratkaisumme sopivat mitä erilaisimpiin käyttökohteisiin ja ne toimivat rinnan aiemmin asennettujen lukkojen ja järjestelmien kanssa – voit yhdistää sen esimerkiksi neuvottelutilojen varausjärjestelmääsi.

JULKISET TILAT

Monien julkisten ja yhteisöllisten tilojen käyttö on vajaatehoista, koska niiden käytön hallinta on hankalaa ja monimutkaista. Kuitenkin pääsy moniin liikuntatiloihin, varastoihin, toimistoihin ja kouluihin voisi olla sekä tarpeellista että hyödyllistä myös virallisten aukioloaikojen ulkopuolella. 

Bitwardsin ratkaisun avulla tilojen hallinnoija voi jakaa ja valvoa yksittäisten käyttäjien tai ryhmien kulkuoikeuksia, asettaa aikarajoja ja luoda varausjärjestelmän vaikkapa muuten tyhjillään olevalle urheilusalille tai tenniskentälle. Vierailijat pääsevät tiloihin älypuhelimellaan heille asetetun aikarajan puitteissa. Ei enää fyysisten avainten luovuttelua edestakaisin!

MAJOITUStilat JA VUOKRAhuoneistot

Asiakkaillesi tarkoitettujen kulkukorttien ja fyysisten avainten hallinnointi voi olla haastavaa, jos asiakkaasi ovat kaukana tai käytettävät tilat sijaitsevat erillään toisistaan. Kuinka toimitat avaimet ja varmistat, että ne myös palautetaan?

Pilvipalveluna toimiva älyavainalustamme helpottaa yhtä hyvin asunnon tai hotellihuoneen vuokraamista kuin kokous- ja tapahtumatilojen kulunhallinnointia. Järjestelmä osaa ottaa huomioon niin päiväkävijät kuin pitempiaikaistenkin vieraat. Voit liittää Bitwardsin mobiiliavauspalvelut nykyisiin kiinteistöjohtamispalveluihisi (PMS): asiakkaasi voivat kirjautua sisään ennakkoon ja saada huoneavaimen älypuhelimeensa välittömästi. Kun liität tämän ominaisuuden kanta-asiakassovellukseesi, teet käyttökokemuksesta entistäkin miellyttävämmän. 

säilytysratkaisut

Etätyön yleistyessä moni vuokraa työpisteen yhteisöllisistä tiloista. Mutta missä hän säilyttää tavaransa? Kuinka hoituu usein vaihtuvien käyttäjien avainten hallinnointi? Miten asiakas voi helposti ja turvallisesti käyttää tilojen eri lukkoja?

Bitwardsin joustava säilytystilojen hallinnointi hoituu älypuhelimella. Pääkäyttäjä voi tehdä pitempiaikaisen varauksen suoraan järjestelmästä. Lyhytaikaisen varauksen voi tehdä ja vahvistaa varausjärjestelmään paikan päällä. Helppoa ja kätevää niin asiakkaalle kuin tilojen hallinnoijallekin: ei enää kadonneita avaimia tai kortteja tai pahimmassa tapauksessa lukkojen vaihtamista

ASUINKIINTEISTÖT 

Jatkuvasti katoavien kotiavainten ongelma aiheuttaa harmia ja kustannuksia. Perinteisten avainten ja avainkorttien uusiminen sekä kerrostalon lukkojen uudelleensarjoitus vie aikaa ja rahaa. Myös satunnaisten huoltotoimien järjestäminen voi olla monimutkaista, jos paikalle tarvitaan joku avaamaan ovia.

Bitwardsin ratkaisut poistavat kaikki nämä ongelmat. Joustava järjestelmämme mahdollistaa monitasoisen käyttöoikeuksien hallinnoinnin. Myös vuokralaiset voivat säädellä asuntokohtaisesti oman asuntonsa, ulko-ovien, saunatilojen, hissien tai jätekatosten kulkuoikeuksia eri perheenjäsenille.

RATKAISUT TEOLLISUUDELLE

Kalliiden laitteiden ja koneiden käyttäminen vaatii ammattitaitoa ja erityisosaamista. Jos laitteella ei ole käyttäjälokia, voi olla vaikea tietää, kuka sitä on kulloinkin käyttänyt. Tuottavuus ja tehokkuus kasvavat, riskit vähenevät ja työturvallisuus paranee, kun varmistat, että koneita käyttävät vain ammattitaitoiset työntekijät. 

Bitwards vastaa asiantuntevasti ja tehokkaasti teollisuuden haasteisiin. Ratkaisumme soveltuvat myös jo käytössä oleviin koneisiin ja laitteisiin. Kun otat käytönhallintamme osaksi tuotantoprosessiasi, varmistat laitteiden asianmukaisen, turvallisen ja oikea-aikaisen käytön ja säästät korjaus- ja huoltokuluissa.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.