Partnerit

Liity kasvavaan verkostoomme
0
JÄLLEENMYYJÄT
Olemme ylpeitä asiantuntevista jälleenmyyjistämme, jotka tuottavat asiakkaillemme lisäarvoa räätälöidyillä tuotteilla, osaavalla käytönopastuksella ja luotettavalla teknisellä tuella.
0
TEKNOLOGIAPARTNERIT
Ratkaisujamme käyttävät teknologiapartnerimme arvostavat sitä, kuinka sujuvasti ja turvallisesti Bitwards yhdistää ihmiset ja kulunhallinnan.
0
LUKKO- JA LAITEVALMISTAJAT
Bitwards varmistaa ratkaisujensa korkean laadun käyttämällä ainoastaan parhaita lukko- ja laitevalmistajia.

Jälleenmyyjät

STANLEY flow

Euroopan suurin teknisiä turvapalveluratkaisuja toimittava yritys, joka tunnetaan kaikkialla maailmassa. Bitwardsin teknologiaan perustuva Stanley Flow -palvelu on yhteensopiva useimpien kulunhallinta- ja lukitusjärjestelmien kanssa. Jo olemassa olevat lukot voidaan säilyttää järjestelmässä, eikä edes kaapelointia tarvita: päivitys tehokkaampaan kulunhallintaan onnistuu jopa 10 minuutissa.

FLEXLOCK CONNECTsmart

Älykkäitä toimistoratkaisuja tarjoavan ruotsalaisyrityksen Flexlock on Bitwardsin teknologiaan perustuva joustava ja turvallinen kaappien lukitusjärjestelmä, joka on helppo integroida työpaikan eri säilytystarpeisiin ja helppo käyttää. Lukot ovat paristokäyttöisiä, huoltovapaita ja turvallisia. Flexlock Connect Smart on yksinkertainen, älykäs ja pitkäikäinen lukitusratkaisu.

G4S NUTIVõTI

G4S on strateginen ja vastuullinen turvallisuuskumppanimme, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuusratkaisuja ja -palveluita eri puolilla maailmaa. Yrityksen laajalti Baltian maissa käytössä oleva Nutivõti-ratkaisu perustuu Bitwardsin teknologiaan. Sovelluksen avulla älypuhelin muuttuu digitaaliseksi avainnipuksi, joka tarjoaa helpon, turvallisen ja joustavan ratkaisun kulunhallintaan.

Ota yhteyttä – saat ajantasaiset tiedot jälleenmyyjistä lähellä sinua.

Teknologiapartnerit

SMARTEN SPACES

Smarten Spaces on johtava digitaalisten ja hybridityötilojen ratkaisutoimittaja, joka toimii 19 maassa. Heidän ratkaisunsa kattavat mm. työpisteiden ja neuvotteluhuoneiden varausjärjestelmät, tilojen ja henkilöstön käytön optimoinnin sekä työntekijöiden ja vuokralaisten käyttämien sovellusten kehittämisen.

PLAYTOMIC

With Playtomic, you can book your tennis or padel court in no time. Their platform allows users to book a venue online by using their website or the app.

TUUDO

Tuudo helpottaa opiskelijoiden elämää. Sen eniten käytetyt toiminnot ovat automaattinen lukujärjestys, opintosuoritukset, kurssitiedot ja monissa oppilaitoksissa Tuudossa hoituvat myös kursseille ja tentteihin ilmoittautumiset. Bitwardsia tukeva teknologia myös tehostaa ja joustavoittaa oppilaitosten tilojen käyttöä.

kerromme mielellämme lisää partnereistamme ja teknologioiden yhteensopivuuksista.

Lukko- ja laitevalmistajat

Kiinnostaisiko yhteistyö? saatat olla Meille juuri sopiva PARTNERI.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.