Älylukitus vie kiinteistösi uuteen aikaan

Älylukko helpottaa kulunhallintaa kodeissa ja yrityskiinteistöissä. Älykäs lukitusjärjestelmä soveltuu kaikkiin lukituskohteisiin esim. autotalliin, porttiin, hissiin, kaapistoon ja veneeseen.
Bitwards smart access platform enables you to open any door anywhere

Bitwardsin älykäs lukitusjärjestelmä koostuu yhdestä tai useammasta älylukosta sekä niihin liittyvästä hallintajärjestelmästä. Älylukko avataan puhelimen sovelluksella, johon kulunhallinnan pääkäyttäjä voi lisätä ja poistaa käyttäjiltä oikeuksia.

Yrityskiinteistöissä kulkuoikeudet voidaan määritellä rajatuille käyttäjäryhmille, ja käyttöoikeudet on helppo poistaa esimerkiksi vuokrasuhteen päättymisen yhteydessä tai ajastaa huoltotoimenpiteiden tekijöille tai muille vierailijoille. Kotona oikeudet oven avaamiseen voi antaa tietyiksi päiviksi ja kellonajoiksi, esimerkiksi siivoojalle tai lapsenvahdille.

 

Avain aina mukana

Bitwardsin alusta muuttaa käyttäjien mobiililaitteet älykkäiksi avaimiksi sekä mahdollistaa kulku- ja käyttöoikeuksien jakamisen reaaliajassa. Oikeuksia hallitaan turvallisella ja helppokäyttöisellä pilvipalvelulla.

Olemassa olevaa lukkoa ei tarvitse vaihtaa, vaan siihen voidaan liittää älykkäitä komponentteja, kuten oven kahva, digitaalinen avainsylinteri, oven sisäpuolelle asennettava adapteri tai esimerkiksi erillinen sähkölukon ohjain, joiden avulla lukko muuttuu digitaaliseksi. Älylukon käyttöönotossa menee vain muutama minuutti. Älylukon rinnalla voidaan käyttää myös perinteisiä avaimia.

Yrityskiinteistöissä älykäs lukitus yhdistettynä Bitwardsin kulunhallintajärjestelmään korvaa kiinteistöissä olevat kiinteät kulunvalvontajärjestelmät. Järjestelmä mahdollistaa kulkuoikeuksien antamisen erilaisille käyttäjäryhmille eri aikoina ilman fyysisiä avaimia tai kulkutunnisteita. Avaimia ei tarvitse enää antaa tai kuitata takaisin, vaan pääkäyttäjä myöntää helposti kulkuoikeuksia joko toistaiseksi voimassa olevaksi tai rajoitetuksi ajaksi ja lähettää sovelluksesta kutsun, jonka avulla avaimen vastaanottaja asentaa sovelluksen.

Lue lisää muista käyttökohteista

A driver opening the garage door with Bitwards mobile app

Parkkihallin oven voi kätevästi avata Bitwardsin puhelinsovelluksella (Mahtinokka, Espoo).

Samalta alustalta voidaan hallita rajatonta määrää eri kiinteistöjen kulkuoikeuksia

Järjestelmä on helppo ja kustannustehokas ottaa käyttöön, sillä kaapelointeja ei tarvita. Bitwards-kulunhallintajärjestelmästä nähdään, kenellä on oikeus kulkea mistäkin ovista ja milloin lukot on avattu, ja samalta alustalta voidaan hallita rajatonta määrää eri kiinteistöjen kulkuoikeuksia.

Spacehub working space

Bitwards-teknologia on käytössä Spacehubin työ- ja neuvottelutilapalvelussa,
joita löytyy esimerkiksi kauppakeskuksista ja rautatieasemilta eri puolilta Suomea.
Kuva: Spacehub

Kulunhallinnan voi yhdistää myös esimerkiksi neuvottelu- tai liikuntatilojen varausjärjestelmään, mikä automatisoi prosesseja ja mahdollistaa sujuvan asiakaskokemuksen.

Bitwardsin älylukkoon voidaan ohjelmoida erilaisia käyttäjätasoja ja kulkureittejä niin, että esimerkiksi ulko-ovesta pääsevät sisälle kaikki käyttäjät, mutta tiettyihin tiloihin pääsevät vain niihin erikseen hyväksytyt. Kun Bitwardsin sovellusta käytetään avaimena, tulee puhelimen olla lähellä lukkoa. Näin ei tarvitse pelätä, että joku avaisi oven etänä.

Bitwards ei valmista itse lukkoja, vaan sillä on useita luotettavia laitevalmistajakumppaneita, joiden lukkoihin Bitwards tuo älyteknologian. Lukituskumppanit asentavat asiakkaalle älylukon lukkomekanismin, ja Bitwards avaa hallinta-alustan pääkäyttäjälle. Tämän jälkeen systeemi on valmis käyttöön!

Lue isää Bitwardsin partnereista

 

Joustava, helppokäyttöinen ja turvallinen lukitusjärjestelmä

  • Lisää yritysten kulunhallinnan kustannustehokkuutta, kun fyysisiä kulkutunnisteita ei enää tarvita
  • Sopii niin omakotitaloihin kuin taloyhtiöihinkin, pääkäyttäjä voi olla asunnon omistaja tai vaikkapa isännöitsijä
  • Perustuu samaan teknologiaan kuin mobiilimaksaminen.

 

Teksti: Kati Halonen, Mediaplanet

Haluatko tehdä kiinteistösi lukoista älykkäät? Ota yhteys niin etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu.

PYSY AJANTASALLA!

Bitwards Oy
Tilaa uutiskirjeemme
Lähetämme sinulle kuukausittain
kulunhallinta-alan ja -teknologian uutisia.

PYSY AJANTASALLA!

Bitwards Oy
Tilaa uutiskirje
Pysyt ajan hermolla
kulkemisen älyteknologiasta
ja alan uutisista!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.