Asio-Data yhteistyöhön Bitwardsin kanssa.

The Revolutionary Platform for Managing Access to All Your Assets

Tilavarauksiin on jatkossa mahdollista liittää suoraan kulku- tai käyttöoikeus varattuun tilaan tai laitteeseen ilman, että tilan varaajan pitää erikseen noutaa avaimia tai asioida tilan haltijan kanssa sisään pääsemiseksi. Varauksiin liittyvät oikeudet välittyvät automaattisesti käyttäjien matkapuhelimiin, joiden avulla he voivat suoraan kulkea varattuun tilaan.

ASIOn tuottamia varausjärjestelmiä voidaan käyttää yhdessä Bitwardsin järjestelmän kanssa. Tämä tarkoittaa yhteiskäyttötilojen hyödyntämisen yksinkertaistumista sekä helpottumista, kun avaimia ei tarvitse enää koordinoida tilan käyttäjien ja hallinnoijan kesken. Mobiilia tilanvarausratkaisua aletaan toimittamaan syksyllä.

Urheilu- ja liikuntatilat voivat näin helposti ja vaivattomasti jakaa seurojen käyttäjille käyttövuoroja kentille ja muille tiloille, valvomaan niiden käyttöä ja samalla turvaamaan hallien välineistöä.

Ratkaisu tarjoaa myös taloyhtiöille mahdollisuuden jakaa asukkaille suoraan kulkuoikeudet  yhteiskäyttötiloihin kuten saunaan tai pesutupaan. Näin asukkaat voivat käyttää omaa puhelintaan kulkiessaan taloyhtiön yhteisiin tiloihin sekä omaan asuntoonsa, johon on myös mahdollista hankkia Bitwards yhteensopiva lukko.

Tämä tarkoittaa yhteiskäyttötilojen hyödyntämisen yksinkertaistumista sekä helpottumista, kun avaimia ei tarvitse enää koordinoida tilan käyttäjien ja hallinnoijan kesken.

Asio-Data toimittaa 30 vuoden kokemuksella varausohjelmistoja ja nettivarauspalveluita monialaisiin käyttöympäristöihin: oppilaitoksille, kunnille ja kaupungeille, halliyhtiöille ja areenoille, urheiluseuroille, ravintoloille, kulttuuri-, liikunta- kurssi- ja koulutuskeskuksille, business parkeille, majoitusorganisaatioille ja asuntoloille, parkkihalleille, tapahtumajärjestäjille, toimitiloja tarjoaville ja vuokraaville yrityksille sekä muille tilavarausorganisaatioille. Asiolla varataan mm. kenttiä, kokoustiloja, luokkia, parkkipaikkoja, majoitustiloja, ravintolapalveluita, pöytäpaikkoja, laitteita, henkilöitä, aikoja, tapahtumia, koulutuksia, tuotteita ja muita resursseja.

Asion asiakkaat pitävät heidän järjestelmiään helppokäyttöisinä ja luotettavina. Asiakaspalvelu koetaan erittäin avuliaaksi ja järjestelmien asennukseen sekä toteutukseen ollaan oltu tyytyväisiä niiden ollessa vaivattomia. Moni asiakas on kokenut Asion järjestelmien helpottaneen heidän suunnitteluprosessejaan ja aikataulujen hallintaa.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.