Bitwards ehdolla Nordic PropTech Awardseissa!

Bitwards on valittu ehdolle Nordic PropTech Awardseissa Space-as-a-Service-sarjassa.
Nordic PropTech Awards

Bitwards on valittu ehdolle Nordic PropTech Awardseissa Space-as-a-Service-sarjassa. Sarja keskittyy muuttuvan työelämän ja yrityskiinteistöjen uusiin innovaatioihin, ja älykkäät lukitusratkaisut ovat osa kiinteistöjen digitalisoitumisen trendiä.

Bitwards vastaa juuri näihin tarpeisiin; joustava ja helposti hallittava lukitusratkaisu sopii niin pienille kuin suurillekin yrityksille, teollisuuslaitoksille, oppilaitoksiin ja esimerkiksi kaappeihin sekä lokeroihin. Lue lisää siitä, miten Ruotsin suosituin coworking-tila valitsi Bitwardsin teknologian.

Voittajat valitsee tuomaristo, joka koostuu teknologian ja kiinteistöalan ammattilaisista. Nordic PropTech on perustettu edistämään kiinteistöteknologian innovaatioiden käyttöönottoa ja leviämistä. Nordic PropTech Awards -palkintogaala järjestetään keväällä 2022.

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.