Bitwards sujuvoittaa kulkemista Aalto-yliopistossa

Bitwards auttaa Aalto-yliopistoa sujuvoittamaan kulunhallintaa ja palvelemaan paremmin nykyisiä ja uusia käyttäjäryhmiä.
Aalto-yliopisto
Bitwards auttaa Aalto-yliopistoa sujuvoittamaan kulunhallintaa. Bitwardsin teknologia on avainasemassa siinä, että Aalto-yliopisto pystyy luopumaan pääsynhallinnassa fyysisistä tunnisteista (esimerkiksi kulkulätkistä). Jatkossa opiskelijat ja henkilökunta sekä mahdolliset vierailijat avaavat ovet  kampuksella älypuhelintensa avulla. Näin tilannetta kuvaa Bitwardsin perustaja Eljas Saastamoinen:
Bitwardsin ratkaisun avulla Aalto-yliopiston ovet aukeavat entistä helpommin eri käyttäjäryhmille ilman, että kulunvalvontaan tarvitsee käyttää lisää resursseja.
Bitwardsin ratkaisu on yhteensopiva Aallon käyttämien kulunvalvontalukijoiden kanssa. Lisäksi Bitwardsin sovellus Aallon kulunhallintajärjestelmän osaksi, joten käyttäjien ei tarvitse ottaa mitään uutta tietojärjestelmää käyttöön. Aalto-yliopisto ei siis tarvitse isoja alkuinvestointeja siihen, että älykkäät lukitusratkaisut otetaan käyttöön.

Tulevaisuuden älykiinteistöt

Älykkäät lukitusratkaisut ovat osa kiinteistöjen digitalisointia. Pääsyn hallinta on helppoa, kun ovet ja lukot pystytään kytkemään osaksi kiinteistön yleisiä tietojärjestelmiä. Henkilökohtainen pääsynhallinta on esimerkiksi PIN-koodilukkoihin verrattuna tietoturvallinen järjestelmä, kun koodi ei pääse kulkeutumaan vääriin käsiin.
Lisäksi kiinteistöstä on mahdollisuus saada lisää tuottoa uudenlaisten liiketoimintojen kautta, kun fyysisten avainten saatavuus ja hallinnointi ei rajaa tilojen käyttöä lainkaan. Myös turvallisuus paranee, kun on tarkka tieto siitä, kuka saa kulkea mistäkin ovesta ja milloin.

Älykkäät lukitusjärjestelmät eivät rajoitu pelkkiin oviin. Myös kaikenlaiset kaapit, komerot ja työkoneet voidaan ottaa älykkään lukituksen piiriin. Lue lisää siitä, miten Ruotsin suosituin coworking-yhteisö käyttää Bitwardsin teknologiaa kaappien lukituksessa!

Haluatko avata ovet avaimettomaan maailmaan?

Jätä yhteystietosi lomakkeen kautta, niin keskustellaan lisää siitä, miten älykkäät lukitusratkaisut tehostavat kiinteistösi käyttöä.

Kuva: Unsplash / Dom Fou

    Olen kiinnostunut...    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.