Bitwards tekee parkkihalliin kulkemisen helpoksi

Parkkihallin ovi avataan Bitwardsin sovelluksella

Parkkihalli Mahtinokka varustettiin Bitwardsin digitaalisella kulunhallintajärjestelmällä. Ovet avautuvat puhelinsovellusta klikkaamalla, eikä avaimia tai kauko-ohjaimia tarvita. Kulkuoikeudet myönnetään ja poistetaan sähköisesti Bitwardsin verkkopalvelussa.

Espoon Matinkylään valmistui elokuussa 2021 kuuden taloyhtiön yhteiskäyttöön rakennettu Parkkihalli Mahtinokka. Kaksikerroksisen 200-paikkaisen hallin rakennuttaja halusi tehdä parkkihallin käytöstä ja hallinnoinnista mahdollisimman helppoa. Lukkoliike Arvolukolta tilattiin kohteen neljään oveen sähkölukot, jotka varustettiin digitaalisella Bitwards -kulunhallintajärjestelmällä.

Nyt kulku hallin kahdesta käyntiovesta ja kahdesta autoliikenteelle tarkoitetusta ovesta onnistuu matkapuhelimella tai syöttämällä PIN-koodi oven vieressä olevaan koodilukijaan. Manuaalisia avaimia, kaukosäätimiä tai kulkutunnisteita ei tarvita.

Sulava käyttökokemus

Mauri Mononen ja Pirjo Suhonen ovat hankkineet henkilöautoilleen parkkipaikat Mahtinokasta. Mononen käyttää autoa päivittäin. Suhosen auto sen sijaan saa huilata tallissa pidempiä aikoja, sillä käyttökertoja kertyy vain muutama kuukaudessa.

Mononen ja Suhonen ovat yhtä mieltä siitä, että Bitwards -järjestelmä toimii erinomaisesti. Ovien lukituksen avaamista varten ei tarvitse nousta autosta. Riittää, että klikkaa sähkölukon auki älypuhelimen Bitwards -sovelluksella. Oven saa avattua jo ovea lähestyttäessä, mikä nopeuttaa liikkumista.

– Itselläni on ollut Bitwards nyt kolme viikkoa käytössä. Sovelluksen käyttöönotto oli helppoa ja systeemi on yksinkertainen käyttää. Ei tarvitse muistaa koodeja tai kantaa mukana erillisiä avaimia. Kännykkähän on aina mukana ja käsillä, joten sen käyttäminen lukituksen avaamiseen on näppärää, Mononen pohtii.

Käyttöoikeuksien myöntäminen nopeaa

Bitwards saa kiitosta myös Matinkylän Huollossa työskentelevältä Sannamari Isosompilta, joka toimii Parkkihalli Mahtinokan kulunhallintajärjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä. Isosomppi myöntää hallin käyttäjille kulkuoikeuksia ja opastaa asukkaita tarvittaessa Bitwards -sovelluksen käytöönotossa. 

– Olen luonut Bitwards -verkkopalveluun käyttäjäryhmän, johon olen lisännyt parkkihallin käyttäjät. Verkkopalvelu on helppokäyttöinen ja käyttäjäystävällinen. Sen käytön oppi todella nopeasti, Isosomppi sanoo.

Mahtitaipaleen parkkipaikat ovat vuokrapaikkoja, joita taloyhtiöiden asukkaat voivat hankkia käyttöönsä kuukausikohtaisella sopimuksella. Isosompin mielestä Bitwards -järjestelmän hyödyt korostuvat erityisesti parkkihallin käyttäjien vaihtuessa. Käyttöoikeudet voidaan luoda täysin sähköisesti ja reaaliajassa parkkihallin käyttäjää näkemättä.

– Asukkaan ei tarvitse tulla hakemaan tai luovuttamaan parkkihallin avainta. Riittää, että hän lataa puhelimeensa Bitwards -sovelluksen ja rekisteröityy käyttäjäksi. Minä lisään käyttäjälle kulkuoikeuden Bitwards -järjestelmään. Kun asukas aikanaan luopuu paikastaan, poistan vain hänen käyttöoikeutensa ryhmästä, Isosomppi kertoo.

Isosompin mielestä Bitwards -järjestelmä on helpottanut ja nopeuttanut hänen työtään oleellisesti. Järjestelmän käyttöön liittyvissä kysymyksissä hän kokee saaneensa pikaisen avun Bitwardsilta puhelimitse ja sähköpostilla.

Bitwards ratkaisun edut

  • Kulku onnistuu älypuhelinsovelluksella. Ei tarvetta fyysisille avaimille/kauko-ohjaimille. 
  • Lukitusten avaaminen ei vaadi verkkoyhteyttä
  • Järjestelmään voidaan liittää kaikki mekaaniset ja sähköiset lukot.
  • Kulkuoikeuksien hallinnointi reaaliajassa helppokäyttöisellä Bitwards-verkkopalvelulla.
  • Edullinen investointi, nopea asentaa. Ei tarvetta sähkökaapeloinneille.
  • Tietoturvatestattu.
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.