Certego ja Bitwards yhteistyöhön

Bitwardsin ja CERTEGON yhteistyö tuo älykkäät lukitusratkaisut entistä useampiin kiinteistöihin.

 CERTEGO valitsi Bitwardsin mobiiliavausteknologian vahvistamaan älykkäiden lukitusratkaisujen palveluja. Bitwardsin teknologia muuttaa älypuhelimen digitaaliseksi avainnipuksi, jolloin käyttäjiä ja kulkemista on helpompi hallita. Puhelimeen asennettava sovellus antaa lukolle avaamiskäskyn Bluetooth- tai NFC-yhteyden avulla tietoturvallisesti. Laite ei tarvitse toimiakseen verkkoyhteyttä.

Näin kertoo CERTEGOn palvelujohtaja Mirva Viljakainen: 

Olen iloinen, että saamme Bitwardsin mobiilikulkemisen ratkaisut valikoimaamme. Uskon, että avaimeton mobiilikulkeminen tulee olemaan tulevaisuudessa kulkemisen arkea ja tällä yhteistyöllä Bitwardsin kanssa laajennamme valikoimaamme ja vastaamme asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin. Käyttöönotto ja käyttö on helppoa, ja CERTEGOn pääkäyttöpalvelulla takaamme asiakkaalle vaivattoman mobiilitunnisteiden hallinnan.

Bitwardsin järjestelmään voi liittää ovien lisäksi esimerkiksi kaappien ja komeroiden lukkoja että riippulukkojakin. Käyttäjiä on niin julkisella sektorilla, yrityksissä kuin asuinkiinteistössäkin. Näin tilannetta kuvaa Bitwardsin perustajaosakas Eljas Saastamoinen

Muutama vuosi sitten astuimme ulos pienestä Flexim Securityn (nyk. CERTEGO) Espoon Tietäjäntien nurkkahuoneesta luodaksemme polun avaimettomaan, joustavaan, vapaaseen, mutta turvalliseen kulkemiseen. Loimme teknologian ja kehitimme alustan, jonka avulla asiakkaat – yksittäiset asukkaat, kiinteistöjen omistajat, yritykset ja kokonaiset kaupungit – voivat nyt hallita joustavasti ja turvallisesti tilojensa käyttöä. Asiakkaita on jo satoja, ja digitaalisia avaimia on toimitettu jo kymmeniä tuhansia.
Bitwards CERTEGO yhteistyö

Haluatko ymmärtää avaimetonta maailmaa ja älykkäitä lukitusratkaisuja paremmin?  Tule CERTEGOn ja Bitwardsin yhteistyöwebinaariin! Käymme siinä läpi nykyaikaisia avaimettoman kulkemisen ratkaisuja.

Webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. Varaa oma paikkasi webinaariin ilmoittautumalla! Webinaari on maksuton.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta.

 

Webinaarin asiantuntijat:

Sanna Pietilä, palvelupäällikkö | CERTEGO

Eljas Saastamoinen, toimitusjohtaja | Bitwards

Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.