Modernin kokoustilan älykäs lukitusratkaisu

SpaceHub-working-space

Spacehub on uusi tapa tehdä töitä juuri siellä, missä liikut. Spacehubin kokoustilat ovat saatavilla kauppakeskuksissa, lentokentillä ja muissa keskeisissä paikoissa. Tapaamistila on helppo ottaa käyttöön hetkessä – tila on nopea varata sovelluksen avulla, ja samalla sovelluksella aukeaa myös kokoustilan ovi.

Älykkään lukituksen helppokäyttöisyyden mahdollistaa Bitwardsin teknologia. Bitwardsin teknologian avulla kokoustilan varaaminen ja avaaminen tapahtuu sekunneissa. Ratkaisu on myös turvallinen, sillä varattuna aikana tila ei aukea muille.

Kokoustilat ovat äänieristettyjä ja ilmastoituja. Tilaan mahtuu 2-4 henkeä ja Spacehub onkin vastaus pandemianjälkeiseen muuttuvaan työelämään – tapaamisia ei tarvitse enää pitää toimistolla, vaan sellaisen voi järjestää siellä missä osallistujat muutenkin liikkuvat.

Etsitkö älykästä lukitusratkaisua?

Ota yhteyttä, niin keskustellaan siitä, miten älykäs lukitusjärjestelmä parantaisi toimitilasi kustannustehokkuutta.

  Olen kiinnostunut...



  Spacehub tilan varaus
  Spacehub sisätila

  Kuvat: Sudmetall

  Privacy Preferences
  When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.