Ruotsin suosituin coworking-tila valitsi Bitwardsin

Kaappilukko

Ruotsalainen kiinteistökehittäjä Vasakronan on kehittänyt muutaman vuoden ajan Sergelsplanin aluetta Tukholmassa remontoiden 50- ja 60-luvun kiinteistöjä vastaamaan tämän päivän työelämän vaatimuksia. Vasakronanin modernissa ja suositussa Arena coworking -yhteisössä tarvittiin joustavaa ratkaisua tilan käyttäjien tavaroille. 

Arenassa on sekä kaikille yhteistä tilaa että erikseen vuokrattavia toimistoja ja kokoustiloja jäsenille. Yleisillä tiloilla on päivässä satoja käyttäjiä, ja tämän vuoksi Vasakronan etsi kustannustehokasta sekä tietoturvallista ratkaisua erilaisten varastointikaappien ja -lokeroiden lukitukseen. Vasakronan halusi maksimoida palvelutason mutta minimoida hallinnoinnin: perinteisestä lokeroiden avainjärjestelmästä haluttiin eroon. Koska Arenan tiloihin pääsyä hallinnoidaan puhelimella, haluttiin myös kaappien ja lokeroiden lukitukseen mobiiliratkaisu.  

Vasakronan valitsi ruotsalaisen Flexlockin ja suomalaisen Bitwardsin yhteistyön: Flexlock toimittaa lukot ja vastaa projektinhallinasta. Bitwardsin teknologia tarjoaa lokeroiden tietoturvallisen lukitusjärjestelmän. Bitwardsin älylukko sopii kotiin, toimistoon ja yrityskiinteistöön. 

“Bitwardsin ratkaisua on kiitelty sekä käyttäjien että hallinnoijien näkökulmasta. Coworking-tilan asiakkaiden on helppo avata ja sulkea valitsemansa lokero Bitwardsin sovelluksella sekunneissa. Admin-puolella taas käyttöliittymästä on helppo lisätä ja poistaa käyttäjiä sekä vaihtaa rooleja.”

Paranna tilasi tehokkuutta

Hallinnoitko lokeroita, kaappeja tai lukkoja koulussa, yrityksessä, coworking-tilassa, virastossa tai vastaavassa paikassa?

Ota rohkeasti yhteyttä niin keskustallaan siitä, miten saataisiin tiloissasi lukituksen hallinta toteutettua mahdollisimman helposti ja kustannustehokkaasti! Läheitä oheinen lomake, soita +358 10 201 0022 tai lähetä viestiä info@bitwards.fi

Coworking-tila

    Olen kiinnostunut...    Privacy Preferences
    When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.