Securitas laajentaa palvelutarjontaansa kulunhallinnan mobiilisovelluksella


Securitas logo

Securitas ja Bitwards ovat aloittaneet yhteistyön, jonka tavoitteena on, että asiakkaiden tarpeet ja Securitaksen palvelut kohtaisivat toisensa aiempaakin paremmin. Perinteisen kulunhallinnan vaihtoehtona on nyt mobiiliavauspalvelu, jota hallinnoidaan kätevästi pilvestä.

Bitwards on suomalainen vuonna 2016 perustettu teknologiayritys, joka tuottaa patentoitua mobiiliavainteknologiaa ja pilvipohjaista kulunhallintapalvelua. Bitwards on monien pienten ja keskisuurten yritysten ja Suomen suurimpien yliopistojen ja julkisten liikelaitosten luotettava kumppani. Mobiiliavaus löytyy nyt tuoteperheestä nimellä Securitas Opens ja samalla nimellä mobiilisovelluskaupoista.

Palvelu on otettu käyttöön ensin Suomessa, mutta tavoitteena on laajentaa palvelu globaaliksi. Securitas Opens on helppokäyttöinen, joustava, turvallinen ja mahdollistaa mobiilin pääsyn erilaisiin oviympäristöihin. Se skaalautuu usean vuokralaisten ja kiinteistönomistajien tarpeisiin ja kaikkia palveluun liitettyjä lukkoja hallitaan saman käyttöliittymän kautta.

“Olemme iloisia voidessamme laajentaa Securitaksen palveluvalikoimaa. Palvelu sopii hyvin asiakkaillemme, jotka etsivät kustannustehokasta vaihtoehtoa täydentämään perinteistä kulunvalvontaa”, toteaa Securitaksen teknologiajohtaja Pekka Holopainen.

Myös Bitwardsin toimitusjohtaja Eljas Saastamoinen on innostunut alkavasta yhteistyöstä. ”Bitwards on ylpeä voidessaan tarjota alustansa Securitakselle. Näemme tämän yhteistyön huikeana mahdollisuutena rakentaa sujuvan kulkemisen maailmaa yhdessä!”

tutustu Securitas Opens -palveluun

Linkkien videoista pääset katsomaan kuinka Securitas Opens toimii eri kohteissa.

 

Securitas Opens hotellissa

https://youtu.be/owG9TCOSE5U

Securitas Opens sopii myös ulko-ovissa

https://youtu.be/Z5KXzuNugV4

Securitas Opens säilytyskaapeille

https://youtu.be/J4RTPKFuiKY

Näin Securitas Opens toimii

https://youtu.be/qRbf9CBzhHs

Pariston vaihto

https://youtu.be/UBBd4xTpt4I

Lisätiedot

Securitas
Tiina Kujansuu, Business Area Manager
tiina.kujansuu@securitas.fi

Bitwards
Eljas Saastamoinen, CEO
eljas.saastamoinen@bitwards.fi

Haluatko tehdä kiinteistösi lukoista älykkäät? Ota yhteys niin etsitään juuri sinulle sopiva ratkaisu.

PYSY AJANTASALLA!

Bitwards Oy
Tilaa uutiskirjeemme
Lähetämme sinulle kuukausittain
kulunhallinta-alan ja -teknologian uutisia.

PYSY AJANTASALLA!

Bitwards Oy
Tilaa uutiskirje
Pysyt ajan hermolla
kulkemisen älyteknologiasta
ja alan uutisista!
Privacy Preferences
When you visit our website, it may store information through your browser from specific services, usually in form of cookies. Here you can change your privacy preferences. Please note that blocking some types of cookies may impact your experience on our website and the services we offer.